Vi leverer varme og information til hele byen

13. januar 2021

“Hvis vi skal have vores forbrugere og kommende forbrugere til at interessere sig for, hvad der sker på værket, så er vi også nødt til at fortælle om det,” siger driftsleder på Langå Varmeværk Hans Jørgen Hansen.

Derfor har vi nu besluttet os for at satse på at formidle de gode historier til forbrugere og kommende forbrugere.

"Varme er som regel kun noget, mange tænker over, når det ikke er der, og derfor er et varmeværk ikke noget, mange interesserer sig for, men vi vil gerne engagere flere af jer i driften, da det er jeres værk,” forklarer han.

 

Facebook og nyhedsbrev

“Vi vil udvikle os i en retning, hvor vi kommer tættere på jer og de platforme, I benytter jer af. Mange af jer er på Facebook, så der skal vi selvfølgelig også være."

Derudover vil vi lægge op til dialog, så I kan stille spørgsmål til jeres varme. Følg os her.

Vi sender samtidig et nyhedsbrev ud, som du kan modtage direkte i din indbakke. Dette vil vi gøre ca. fire gange årligt med vigtige og nyttige informationer til dig. Det kan du læse mere om meget snart på vores Facebook-side.

 

Nyheder på hjemmesiden

Et andet sted, hvor der løbende vil være nyheder, er her på vores hjemmeside. Her vil vi få delt seneste nyt om, hvad der sker i jeres forsyningsområde.

"En øget interesse for vores fælles varmeværk bliver ikke skabt med det samme, men vi vil arbejde målrettet på at få så mange engageret som muligt, så I er informeret, når der er et ledningsbrud, når forskellige veje i Langå er spærret og hvad der ellers er relevant for netop jer,” fortæller Hans Jørgen.